Piksi o odluci da ne pozove Kolarova, Milivojevića, Ljajića: Nisam se prevario

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je za ,,Mozzart sport” zbog čega su sa njegovog nedavnog spiska za predstojeće duele izostali pojedini igrači.

Nije bilo Aleksandra Kolarova na prvom spisku Dragana Stojkovića, a nisu se pojavila ni imena Luke Milivojevića, koji je odmah nakon toga objavio kraj reprezentativne karijere, te Adema Ljajića i Nikole Maksimovića.

Stojković je bio jasan ističući da je želeo da unese svežu, mlađu krv u reprezentaciju i da ni protiv koga nema ništa lično.

– Kolarova i Ljajića poznajem, Milivojevića i Maksimovića ne, ali da odmah ovde raskrstimo: ništa ovde nije lično. Apsolutno nemam ništa protiv njih. Mislim da je vreme za nekim promenama, ne da bi oni otišli, nego da bi se ubrizgala svežija krv, da se mladosti da šansa. Ubeđen sam da su na spisku jako talentovani momci i da će oni vratiti to na najbolji mogući način.

Novi selektor Srbije je uveren da je uradio dobru stvar i dodaje da se na spisku niko nije našao ,,preko veze”.

– Ne verujem da sam se negde prevario. Niti je iko na spisku zato što poznajem njegovog ujaka ili da mi je neko rekao da ga pozovem. Ovo je isključivo moj izbor i niko se nije mešao u to. U ovom momentu računam na ovu grupu igrača. Sve ih cenim, nikad nisam rekao da nekog neću pozvati, ali to je objašnjenje. Niko mi nije rekao da nekog sklonim, to nema šanse, to ne može kod mene da prođe – kazao je Piksi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE