POGODI KO PROLAZI DALJE: Isprati još jedno veče Lige šampiona uz BONUS ZA KLAĐENJE

Nakon prvih utakmica dvomeča osmine finala Lige šampiona, mnoge stvari su postale jasnije, ali pojedini dueli definitivno će biti rešeni tek nakon revanša.


Pari Sen Žermen, Liverpul, Porto i Borusija Dortmund su već obezbedili igranje četvrtfinala, a očekuje se da im se pridruži i Mančester siti.


Ali, pre nego što konačno saznamo imena klubova koji prolaze dalje, treba da uživamo u još jednom fudbalskom spektaklu i zbog toga smo vam spremili fantastično iznenađenje – OVDE odmah preuzmite čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje i stavite opklade na svoje favorite!
Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon će se odmah naći na vašem bonus računu.


A šta nas očekuje večeras?
“Građani” Pepa Gvardiole biće formalno domaćini, ali će se utakmica revanša osmine finala igrati u Budimpešti na “Puškaš areni”. Razlog su ograničenja za putovanja zbog pandemijske situacije.
Engleski tim ulazi u okršaj sa prednošću od 2:0, ali i na krilima pobede nad Fulamom u Premijer ligi. Doduše, Fulam trenutno nije među jačim timovima u šampionatu Engleske, ali to nimalo ne obezvređuje formu u kojoj se Siti nalazi. Isto tako, Gvardiolu može da raduje i činjenica da se Serhio Aguero ponovo upisao u strelce, posle dugog “posta”.


Kada je reč o Borusiji, rezultatska kriza je evidentna. Poslednji put su pobedili početkom februara i to u Kupu Nemačke. Od tada su u osam utakmica upisali čak sedam poraza, uz jedan remi. U petak ih je u Bundesligi sa 3:1 pobedio Augzburg…


U isto vreme na teren stadiona u Madridu izaći će fudbaleri Reala i Atalante.
Italijani će gostovati “Kraljevskom klubu” koji je u prvoj utakmici, kao gost slavio sa 1:0. Sada će tu prednost ekipa Zinedina Zidana pokušati i da sačuva.


Francuski trener ima razloga za optimizam, s obzirom da su u meču La Lige pobedili Elče i tako su, posle dva vezana remija u šampionatu, upisali trijumf.


Ono što ga još više raduje je i podatak da je Karim Benzema dao oba gola.
Ali, domaćinu neće biti nimalo lako. Podsetimo, prvi meč je rešen golom Mendija u 86. minutu, ali ko zna kako bi se situacija odvijala da Italijani od 17. minuta nisu igrali bez Rema Frojlera. Direktan crveni karton izazvao je mnogo bure u javnosti.


Zbog svega, ekipa iz Bergama ima dodatni motiv za ovaj duel. A bio bi to i veliki uspeh. Eventualno “skidanje skalpa” španskom gigantu, osvajaču 13 evropskih titula u sred Madrida bila bi velika senzacija.
Za ovaj meč, posebno su zanimljive kvote – bukmejkeri Meridiana na kec daju najveći koeficijent – 2.15, dok je dvojka takođe dosta jaka – 3.30.


Ako mislite da su fiksevi rizik, možda je najrealnije da igrate na golove, a detaljnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE