Stanojević naredne dve nedelje bez skoro celog tima

Iz Partizana odlazi 10 igrača na reprezentativnu pauzu. Ona će trajti dve nedelje, a Aleksandar Stanojević moći će da računa na veoma malo broj fudbalera.

Uprkos činjenici da veliki deo tima neće biti u Humskoj, nijedan srpski fudbaler nije pozvan od strane selektora seonirskog tima Dragana Stojkovića Piksija. Podsetimo, Saša Zdjelar je bio na prethodnom okupljanju bivšeg selektora Ljubiše Tumbakovića.

Međutim, selektor mlade reprezentacije Ilija Stolica uputio je poziv četvorici igrača crno-belih: Svetozaru Markoviću i vezisti Lazaru Pavloviću, Filipu Stevanoviću, koji je još neizvestan zbog povrede, i Nemanji Joviću.

Odsutni će biti i Crnogorci Igor Vujačić i Aleksandar Šćekić. Filip Holender će braniti boje Mađarske, a Maki Banjak Kameruna. Bibras Natho predvoditi Izrael. Selektor Japana još uvek nije saopštio spisak igrača, ali se pretpostavlja da će Takuma Asano, duće po trenutnoj formi, biti na njemu.

U Humskoj ostaje jedan stranac, a to je Sejduba Suma, koji ovoga puta neće braniti boje Gvineje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE