ARKUS liga: Impresivno golgetersko veče u Leskovcu i Novom Sadu, Vojvodina na plus deset protiv Radničkog

Ljubitelji rukometa mogli su da uživaju u pravoj golgeterskoj večeri na susretu Dubočice 54 i Metaloplastike. Šapčani su na gostovanju u Leskovcu slavili rezultatom 35:29 (19:11) i zadržali maksimalan učinak u plej-ofu ARKUS lige. Zanimljivo je da su u dresu ,,plastičara“ četvorica igrača ukupno postigla više od 30 pogodaka: Vorkapić 9, Todorović 8, Pisarić i Srdanović po 7. U domaćem sastavu najefikasniji je bio Atanasković, koji je šest puta zatresao mrežu ,,plavih“.

Vojvodina je nastavila niz ubedljivih trijumfa, a ovoga puta protivnik Novosađanima u ,,Slanoj bari“ bila je ekipa Radničkog. Aktuelni šampion meč je završio sa deset golova ,,viška“ – 35:25 (18:12), a za MVP je izabran Rađenović, koji se osam puta upisao u listu strelaca. U dresu kragujevačkog kluba izdvojio se Vuković, koji je postigao gol manje.

U sredu su na programu i dve preostale utakmice četvrtog kola doigravanja za prvaka Srbije: Dinamo dočekuje Rudar od 17 časova, dok Partizan putuje na gostovanje Železničaru. Evo kako trenutno izgleda stanje na tabeli: Vojvodina 8, Metaloplastika 8, Partizan 4, Dinamo 2, Železničar 1949  2, Radnički 2, Dubočica 54  2, Rudar 0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki napredak Nadala na ATP listi

Očekivano, španski teniser Rafael Nadal je napredovao na ATP listi. Naime, nakon turnira u Brizbejnu početkom sezone, Rafa se aktivirao...

POVEZANE OBJAVE