Konte dao zeleno svetlo: Inter za 40 miliona evra dovodi zvezdu Premijer lige

Inter je spreman da napravi veliki korak u dovođenju veziste Lester Sitija i belgijske reprezentacije Jurija Tilemansa, javlja španski “Fichajes”.

Tilemansovi nastupi ove sezone zapeli su za oko Interu koji je spreman potrošiti 40 miliona evra da ga dovede na “Đuzepe Meacu”.

Trener Antonio Konte dao je ‘zeleno svetlo’ za dovođenje bivšeg igrača Anderlehta i zamolio je klupske čelnike Bepea Marotu i Pijera Auzilija da što prie osiguraju potpis Tilemansa, kako bi izbegli “rat” s drugim evropskim velikanima.

Spomenuti izvor tvrdi da će osvajanje naslova u Seriji A biti ključno u Interovom nastojanju da dovede 23-godišnjaka – kako ekonomski, tako i sportski, jer Tilemans želi da se pridruži pobedničkoj ekipi sa velikim ambicijama.

Tilemans, koji je pod ugovorom s Lester Sitijem do kraja leta 2023. godine, ove sezone je upisao 39 nastupa u svim takmičenjima, u kojima je postigao sedam golova i podelio pet asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE