Mamić: Plačem od sreće

Prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić nije mogao da sakrije zadovoljstvo posle prolaza svog kluba u četvrtfinale Lige Evrope i trijumfa nad Totenhemom.

Zagrepčani su u regularnom delu slavili sa 2:0 protiv ,,pevaca” i izborili produžetke, da bi prethodni dvostruki strelac Mislav Orsić postigao i treći gol za konačnih 3:0 i prolazak u narednu rundu.

Plačem od sreće večeras, a sa mnom plaču svi oni koji vole sport širom Hrvatske, Evrope i sveta! Večeras je jedna junačka ekipa, jedan junački stručni štab, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Evropi pokazala svetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, bog sve vidi, a večeras je bog nagradio svakog čoveka koji voli Dinamo, svakog zaposlenog, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji deo sebe u ovaj uspeh uprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i hteli da unište – napisao je Mamić na svom Fejsbuk profilu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRUŠIO FAVORITA: Lajović dobio protivnika u duelu za polufinale

Srpski igrač Dušan Lajović prošao je u četvrtfinale turnira u Barseloni. Nakon trijumfa protiv Alehandra Davidovič Fokine, zna sa kim...

POVEZANE OBJAVE