Rastavac može korak unapred

Srpski stručnjak na klupi Asterasa Milan Rastavac mogao bi da dobije novi posao koji bi unapredio njegovu karijeru.

Naime, prema pisanju grčkih medija, Rastavac se nalazi na meti AEK-a, čiji je trener Manolo Himenez na pragu odlaska iz kluba. To će se sasvim sigurno dogoditi ukoliko Španac ne uspe da osvoji trofej u Kupu budući da su u šampionatu u zaostatku od 19 bodova za Olimpijakosom. Trećeplasirani su, bore se za Evropu, ali odmah iza je PAOK koji bi mogao da im pokvari planove.

Sportski direktor AEK-a Janis Papadimitru je, kako javljaju grčki mediji, vlasniku kluba Dimitrisu Melisandisu preporučio Rastavca, sa kojim je radio u Asterasu, ali među kandidatima je, navodno, i Rumun Razvan Lučesku. Ipak, kako prenosi ,,Enwsi.gr”, Lučeskuov dolazak je ravan naučnoj fantatstici, dok klub za sada opovrgava navode da se pregovara sa Rastavcem.

Rastavac ima 47 godina, tokom svoje karijere vodio je Radnički iz Niša, Ksanti i Asteras, dok je kao pomoćnik radio u Vojvodini i u reprezentaciji Srbije dok je selektor bio Mladen Krstajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE