Vazura najavio nove potpise: Spremamo se za sledeću sezonu

Veliki posao je uradila uprava Partizana produžavanjem saradnje sa sjajnim vezistom Sašom Zdjelarom. Ugovor je potpisan na dve godine.

– Tako je. Zadovoljstvo je i meni i upravi, a nadam se i Saši, kome je ugovor isticao u junu, što smo potpisali novi ugovor. Saša nastavlja sa svojim profesionalnim obavezama u klubu, od skoro je i kapiten, i mogu reći da je opravdao sve ono što smo i mi i navijači očekivali od njega. Saša nije ni u jednom trenutku želeo da ode kao slobodan igrač, već će, kada dođe taj trenutak, i klub i on zaraditi. U poslednje vreme pruža takve igre da je on okosnica i lider našeg tima, objasnio je Vazura za klupski sajt.

On je potom istakao da je zadovoljan serijom od 17 uzastopnih pobeda, u kojoj se crno-beli trenutno nalaze.

–  Naravno da smo zadovoljni. Vide se rezultati rada od dolaska novog trenera. Ekipa deluje dosta ozbiljno, igramo jedan čvrst, dobar fudbal, a u poslednje vreme dajemo i mnogo golova. Žao mi je što nema publike na stadionima da mogu da uživaju u ovom fudbalu, ali nadamo se da će ova situacija proći uskoro i da će se navijači vratiti na stadion. Nadamo se, naravno da će taj niz da se nastavi i dalje.

Najvljeni su i novi potpisi sa igračima iz trenutnog sastava.

U sledećih nekoliko dana će biti novih potpisa sa igračima koji su tu, kojima ističe ugovor i koji će produžiti ugovor u dogovoru sa trenerom i sportskim sektorom. Saša je trenutnu prvi, kao jedan od, za nas, trenutno najbitnijih igrača, jer spremamo ekipu za sledeću sezonu i moramo da učvrstimo sve ugovore sa igračima koje već imamo u ekipi.

DOtakao se Vazura i dolaska Ivice Kralja u Humsku.

Kralj je postao rukovodilac skauting službe. Vratili smo još jednu legendu i nadamo se da neće biti jedini koji se vratio. Naša omladinska škola je, kao što svi znaju, jedna od najboljih u Evropi i moramo konstantno da obnavljamo kadar kako bismo imali rezultate. Ti rezultati se vide i u prvom timu gde mali Jović već postaje standardni igrač, a Popović je na golu. Svake sezone promovišemo nekog mladog igrača u prvi tim i nadam se da ćemo nastaviti tako, i još bolje, sa Ivicom Kraljem, završio Generalni direktor Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE