Đurđević o poređenju Vlahovića i Halanda: Veliko je pitanje da li je Haland bolji u ovom trenutku

Nekadašnji napadač Partizana i novi reprezentativac Crne Gore, Uroš Đurđević, govorio je o Dušanu Vlahoviću.

Vlahović je u poslednje vreme “eksplodirao”, protiv Beneventa je postigao het-trik za poluvreme, a Đurđević je imao samo reči hvale za nekadašnjeg saigrača iz Humske.

Vlahović jednostavno pokazuje kakav je potencijal, tek je počeo da talenat pretvara u kvalitet. Vrlo je inteligentan, počeo je u Primaveri, naučio je jezik i dobro zna kakve su potrebe italijanskog fudbala. Koristi obe noge, odlično igra glavom, sjajno se kreće, naporno radi i na terenu vraća treneru Prandeliju za ukazano poverenje, rekao je Đurđević za “Tuttomercatoweb”.

Napadač Sportinga iz Hihona odgovorio je na pitanje da li je Vlahović najbolji mladi napadač posle Erlinga Halanda.

Nisam uopšte siguran da je Haland bolji od Vlahovića u ovom trenutku. Znate koliko je zahtevna Serija A za mladog igrača. Dušan pokazuje kvalitet u ligi u kojoj su Ibrahimović, Imobile, Martinez, Lukaku. Pitanje je kako bi se Haland snašao u Seriji A, iako nema sumnje da je fantastičan igrač, zaključio je Đurđević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE