Gol Sabicera za minimalac Lajpciga pred derbi sezone [VIDEO]

Arminija – Lajpcig 0:1(0:0)
Sabicer 46′

   ”Bikovi” iz Lajpcig nastavljaju poteru za minhenskim Bajernom, a pobedom u Bilefeldu prišli su samo na bod razlike. Istina, Bavarci svoj meč 26. kola igraju u subotu i moći će ponovo da odu na +4, ali u sledećem kolu, nakon reprezentativne pauze, šampion odlazi u Lajpcig. 

Iako minimalna, pobeda gostiju u Bilefeldu je sasvim zaslužena. Bili su bolji tokom svih 90 minuta, u prvom poluvremenu imali su tri prilike preko Forsberga, Sabicera i Nkunkua, ali je odlični golman Ortega ostao nesavladan. Odluka je pala na startu nastavka, Dani Olmo je prošao po desnoj strani i uputio loptu u peterca, gde Marselu Sabiceru nije bilo teško da je pošalje u mrežu. Do kraja meča Lajpcig je kontrolisao igru i rezultat, a ovo im je četvrta vezana pobeda na strani, uz gol razliku 10:0.

Arminija će bodove spasa tražiti u duelima sa timovima svog ranga, sada su tik iznad crte, ali sa samo bodom više od Herte i Majnca koji su ispod njih. Lajpcigu je ovo 57 osvojeni bod.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE