Matović pred Mornar: Zdravstveni bilten loš, moramo da budemo čvrsti

Košarkaši Partizana traže prekid serije poraza u ABA ligi za vikend protiv Mornara iz Bara. Meč se igra u subotu od 17 časova u Hali Sportova “Ranko Žeravica”.

Trener crno-belih Aleksandar Matović ističe da Partizan opet neće biti kompletan.

Zdravstveni bilten se nije puno promenio. Erik Mika sigurno neće igrati, Rade Zagorac sigurno neće, dok sa Mozlijem sutra imamo poslednji momenat da vidimo da li će moći da pruži bar nekoliko minuta u igri. Mornar je ekipa koja se bori za plej-of i svaka pobeda im je bitna pred doigravanje. Oni ne žele tu da se zaustave, već žele da osvoje titulu pobednika ABA lige. Imaju tim sastavljen od dosta odličnih individualaca što je u ovom momentu najteže braniti. Svaki igrač im je fantastičan šuter, dva visoka igrača koji su fantastični na rol igri i imaju plejmejkere koji kreiraju za sve njih. Ono što mi moramo, jeste da pružimo jednu fajtersku utakmicu, sve vreme u kontaktu sa njima, da se borimo za svaku moguću loptu i svaki mogući skok. Da dođemo u situaciju da budemo čvršći od njih, da bismo mogli da igramo sa njima. Nama je u ovom momentu potrebna pobeda da se podignemo psihološki kako bi vratili ono što radimo na treningu. Iskreno očekujem jednu dobru, fajtersku utakmicu, rekao je Matović.

Mornar ima skor 17-4, dok Partizan je na 7-13. U prvom ovosezonskom duelu crno-belih i Mornara, ekipa iz Bara je nakon neizvesne završnice odnela pobedu, rezultatom 77:76. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE