Milojević pred odlaskom iz Al Ahlija: Ne želi da se odrekne novca

Srpski trener Vladan Milojević nalazi se na ivici otkaza u Al Ahliju zbog nezadovoljavajućih rezultata, javlja saudijski ,,Skaj sport”.

Čovek koji je nizao uspehe sa Crvenom zvezdom i vratio ih na evropsku mapu ne proživljava najblistavije momente u karijeri. Rezultati Al Ahlija nisu na očekivanom nivo. Glavni kandidati za titulu Al Hilal i Al Šabab su 10 koraka ispred, dok je trećeplasirani Al Itihad u prednosti od šest bodova.

Uprava i Milojević su se sastali u četvrtak kako bi razgovarali o daljim koracima, odnosno međusobnom raskidu saradnje, ali srpski stručnjak ne želi da se odrekne novca koji mu ugovorom, koji ističe krajem juna ove godine, pripada.

Do kraja saradnje će, dakle, na ovaj ili onaj način – doći. Pitanje je kada, a Milojević bi ubrzo potom mogao da pronađe i novi angažman budući da je za njegove usluge, navodno, zainteresovan Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otac srpskog NBA asa novi član UO Crvena zvezda!

Crvena zvezda dobila je pojačanje u Upravnom odboru. Naime, kako su preneli crveno-beli, "pojačanje" je Ilija Jović, otac srpskog reprezentativca...

POVEZANE OBJAVE