Partizan produžio ugovor sa defanzivcem na zahtev Aleksandra Stanojevića

Radno je u Humskoj. Pošto su produžili ugovor sa vezistom Sašom Zdjelarom, u Partizanu je na red stigao još jedan produžetak saradnje.

U kancelariji kod Generalnog direktora Miloša vazure je bio iskusni defanzivac Bojan Ostojić koji je potpisao novi ugovor na godinu dana.

I za mene je ovo predstavljalo veliko iznenađenje. Ne mogu da kažem da se nisam potajno nadao, ali bio sam svestan da sam dugo u Partizanu, da dolaze drugi igrači, što je u fudbalu neki normalan proces. Stoga mi je ovaj ugovor još draži, došao je na inicijativu trenera Stanojevića koji važi za surovog profesionalca, iz svakog igrača izvlači maksimum i za koga su merilo rad i profesionalni odnos prema ekipi. Zahvalan sam njemu i ljudima iz kluba na poverenju, rekao je Ostojić po potpisivanju ugovora.

I Miloš Vazura je bio zadovoljan produžetkom saradnje sa Ostojićem.

Biti lojalan klubu i spreman da u svakom trenutku odgovoriš zahtevima trenera i institucije kakva je Partizan se uvek i svuda vrednuje. Drago mi je što smo produžili ugovor sa Bojanom Ostojićem, koji je u klubu već pet godina i koji zna kako se nosi i koliko je težak dres Partizana. Zato mu još jednom iskreno čestitam i želim uspeh, dopunio je Miloš Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE