Radnički želi revanš za jesenju katastrofu, ali Gaćinović ima mnogo kadrovskih problema

Trener Radničkog iz Niša, Vladimir Gaćinović, ima velikih problema u pripremi utakmice sa Voždovcem u 28. kolu Linglong Superlige Srbije.

Nišlije će biti veoma oslabljeni zbog velikog broja povređenih igrača, ali Gaćinović i pored toga veruje u pobedu.

Imamo dosta problema sa povredama i žutim kartonima. Nenad Gavrić i Nenad Šljivić nisu uopšte trenirali tokom ove sedmice, dok je Dušan Pantelić radio smanjenim intenzitetom. Njih trojica će ipak biti u konkurenciji za Voždovac, a naš medicinski tim će odlučiti u kojoj meri će oni moći da nam pomognu. Nagomilane žute kartone imaju Petar Đuričković i golman Borivoje Ristić, tako da oni sigurno neće igrati. Jedina dobra vest je što se u ekipu vraća Filip Marković. Mi smo se odmah posle meča sa Čukaričkim prošle subote suočili sa ovom situacijom i krenuli sa pripremama za Voždovac. Imamo dobar roster, a sada će šansu dobiti neki igrači koji nisu bili u prvom planu u poslednje vreme i imaće lepu priliku da se dokažu. Voždovac je odličan tim koji voli da se nadigrava i kada je gost, respektujemo ih, ali smatram da imamo potreban kvalitet da osvojimo tri boda na našem stadionu, rekao je Gaćinović.

U jesenjem delu sezone Radnički je poražen od Voždovca sa 5:0.

Ja tada nisam bio u klubu, predvodio sam Spartak, ali mnogi moji fudbaleri su igrali taj meč i imaće dodatni motiv da pokažu da je to bio samo loš dan. Gledao sam tu utakmicu na televiziji, ali od tada su se mnoge stvari promenile. Ja očekujem da Voždovac i ovde bude ofanzivno nastrojen, ali mi smo se dobro spremili i mislim da imamo recept za njihovu igru i da ćemo uz maksimalno zalaganje tokom svih 90 minuta ostvariti cilj, dodao je trener Radničkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE