Cedevita Olimpija deklasirala Zadar

Cedevita Olimpija – Zadar 77:56 (20:12, 14:9, 20:21, 23:14)

Kompletiran je subotnji program 22. kola ABA lige.

U poslednjoj utakmici dana Cedevita Olimpija je ubedljivo savladala Zadar i popela se na četvrtu poziciju uoči derbija između Budućnosti i Crvene zvezde. Ljubljančani sada imaju 16 pobeda i 4 poraza, isti broj trijumfa uz poraz manje trenutno ima Budućnost, dok crveno-beli imaju pobedu više i dva poraza manje od Cedevita Olimpije.

Domaćin nije pružio Zadru nikakvu šansu na večerašnjoj utakmici, vodio je od prve do poslednje sekunde, a najveća prednost na meču viđena je pred kraj meča kada je Cedevita Olimpija imala +25 (77:52).

Braun je predvodio pobednika sa 20 poena, Hopkins je dodao 15, a Murić 13 poena. Kod Zadra samo je Vuković prebacio dvocifrenu granicu i meč završio sa 16 postignutih poena.

Za razliku od Cedevita Olimpije koja se bori za plej-of, Zadar je među najugroženijima kada je u pitanju opstanak i ima 6 pobeda i 14 poraza, jedan trijumf više od Borca iz Čačka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PSV na veličanstven način osigurao titulu!

Fudbaleri PSV-a iz Ajndhovena pobedili su kao gosti Herenven rezultatom 8:0 i najverovatnije osigurali titulu. Po dva gola za PSV...

POVEZANE OBJAVE