Igokea bez milosti u Čačku

Borac Čačak – Igokea 78:101 (25:28, 24:29, 9:19, 20:25)

Košarkaši Igokee napravili su veliki korak ka plasmanu u plej-of ABA lige.

Igrači Dragana Bajića ubedljivo su trijumfovali u Čačku i došli do svoje 17. pobede u sezoni, koliko imaju Mornar i Crvena zvezda. Klub iz Laktaša je trenutno na drugoj poziciji sa utakmicom manje u odnosu na Mornar, ali i dve utakmice više od Crvene zvezde koju sutra očekuje duel u Podgorici.

Borac je vodio u najvećem delu prve četvrtine, ali je u završnici ovog dela igre popustio što je Igokea iskoristila i posle prvih 10 minuta vodila sa 28:25. Prednost na kraju drugog perioda iznosila je 57:49 za goste, koji su meč u potpunosti prelomili u trećoj četvrtini.

Čačani su u tom periodu postigli samo 9 poena, a prednost Igokee pred ulazak u odlučujućih 10 minuta porasla je na 18 poena. U poslednjih 10 minuta Borac nije uspeo da priđe na manje od 15 poena zaostatka.

Jovanović i Karmajkl bili su najefikasniji kod Igokee sa po 16 poena, dok je Ilić ubacio dva poena manje. Kod Borca najbolji je bio Sanadze sa 24 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE