Meloun nema dilemu: Jokić je MVP

Trener košarkaša Denver Nagetsa Majk Meloun nema sumnje u to ko je najveći favorit za osvajanje titule MVP sezone.

Pre meča je Meloun je pričao da je Nikola Jokić prvi kandidat za MVP nagradu, a srpski centar mu je odgovorio sa 34 poena, 15 skokova i devet asistencija, pritom je sjajno pronašao Mareja u poslednjem napadu koji je četiri sekunde pre kraja pogodio trojku za produžetak.

Ponovo je Meloun stao pred sedmu silu nakon utakmice i ponovo imao šta da kaže za svog najboljeg igrača.

Toliko je priče o MVP nagradi ove sezone i ko je trenutno vodeći. Ko radi ovo, a ko ono… Nije me briga. Prema mom mišljenju, to je Nikola. On je MVP. Očigledno, to kažem jer ga volim. Uradio je toliko toga za ovu franšizu u poslednjih šest godina – kazao je Meloun.

Jokić je na konferenciji za medije nakon meča kazao da mu jeste stalo do priznanja, jer su novinari konstatovali da ga nije briga, ali da je usmeren ka ekipnom uspehu.

– Ko je rekao da me nije briga? Ha-ha, samo sam hteo da vidim tvoju reakciju. Lepo je, saigrači mi veruju, trener mi veruje, svi mi veruju. Tako da je sjajno imati toliku podršku iza sebe, mnogo znači. Kul je – istakao je Jokić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE