Milojević: Znamo ko je i šta je Crvena zvezda, koristićemo naše dobre strane

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević očekuje težak meč protiv Crvene zvezde u derbiju kola ABA lige.

I dalje aktuelni šampion regionalnog takmičenja, iako su titulu podigli pre gotovo dve godine, želeće osvetu, s obzirom na to da je Budućnost u prvom delu sezone slavila u Beogradu.

– Znamo ko je i šta je Crvena zvezda. Očekuje nas serija teških utakmica. Međutim, idemo korak po korak i razmišljamo samo o narednom protivniku. Zvezda ima svoje dobre strane – imamo ih i mi. Pokušaćemo naše dobre strane da dovedemo do izražaja, a da Zvezdu sprečimo da pokaže kvalitet, koji je neosporan – kazao je Milojević.

Italijan Amadeo dela Vale kaže da ekipa ima velika očekivanja, te je apostrofirao Voldena i Lojda kao glavne pretnje.

Sledi nam bitna utakmica, ne samo kada je reč o borbi za plej-of, već imamo šansu da ostvarimo i drugu pobedu protiv njih ove sezone. Imamo velika očekivanja. Radi se o kvalitetnom protivniku, koji, kao i mi, ima veliki niz pobjeda u ABA ligi. Očekujem da će biti agresivni, kao i uvek, naročito u odbrani što ćemo pokušati da sprečimo. Imaju dobre igrače, poput Voldena i Lojda, koji su jaki u defanzivi, a u napadu pokazuju sav svoj talenat. Moramo da ih zaustavimo – jasan je Amedeo dela Vale.

Utakmica se igra u nedelju od 20 sati u hali ,,Morača” u Podgorici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE