,,Nula” Bjelice u pobedi Kingsa, Dončićevih 38 nedovoljno za Maverikse

Košarkaši Sakramento Kingsa zabeležili su pobedu na gostovanju u Bostonu 107:96.

Neračunajući male oscilacije, Kingsi su konstantno bili u prednosti i nisu dopustili rivalu da prelomi u trenucima kada su se vraćali iz minusa, pa su tako, došli do iznenađujućeg trijumfa nad Seltiksima koji nisu bili na svom najvišem nivou.

Dobio je minute Nemanja Bjelica u ovom duelu i to 14, ali ih nije iskoristio budući da je meč okončao bez ijednog poena. Zabeležio je jednu asistenciju. Dearon Foks je bio najučinkovitiji među Kingsima sa 29 poena, a u Seltiksima Džejlin Braun sa 19.

Ni sjajne bravure Luke Dončića nisu pomogle Dalas Maveriksima da pobede u duelu sa Portland Trajlblejzersima (119:125). Nedavni povratak Si-Džej Mekoluma ponovo je učinio da Blejzersi budu na višem nivou i to se pokazalo i na ovom duelu. Gađali su trojke Mekolum i Lilard, doduše, ne sa nekim impresivnim učinkom, ali dovoljno da prave razliku. Pogodili su ih ukupno 11 njih dvojica iz 23 pokušaja. Mekolum je upisao 32 poena, a Lilard jedan manje. Kada je reč o Maveriksima, Luka Dončić je sa 38 bio predvodnik ovog tima, a Boban Marjanović nije učestvovao na utakmici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Juve izvukao živu glavu na Sardiniji, Vlahović strelac prelepo gola! (VIDEO)

U drugom meču 33. kola Serije A, Kaljari i Juventus su odigrali 2:2. Ponovo je tim iz Torina odigrao slab...

POVEZANE OBJAVE