Rukometašice digle glas posle eliminacije: Mi smo žrtve Saveza, sve su videli i ništa nisu uradili!

Jedna od najboljih srpskih rukometašica, Dragana Cvijić, žestoko je kritikovala Rukometni savez Srbije nakon propuštene šanse za odlazak na Olimpijske igre.

Srpkinje su poražene od Mađarica, a srpska reprezentativka je bez uvijanja izjavila da su igračice žrtve Saveza.

Mi smo žrtve Saveza! Sve su znali, sve smo rekle, bilo je ogromno nezadovoljstvo kod igračica, ali kad nemate podršku vodećih ljudi onda je sve džabe. U Japanu na Svetskom prvenstvu 2019. smo nekako prevarile protivnike, bile jedno, i uspele smo nešto da uradimo. Pod hitno mora nešto da se menja kako bi naredne generacije imale bolji rad i mogućnost da odu na Olimpijske igre, izjavila je Cvijićeva, a preneo Informer.

Srpski pivotmen se tu nije zaustavio.

Znaju oni svi na koga ja mislim. Bili su sa nama sedam dana, sve videli i ništa nisu uradili, ostavili su nas ovako. Sve su mogli da vide, kako stoje stvari i šta se radi, ali džabe je sve. Ovo je verovatno većini poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri i nadam se da će Savez učiniti sve da naredne generacije imaju bolji rad, da će doći neko ko može da ih nauči nešto, a ne ovako. Savez nije zaslužio ovaj plasman, a mi ispaštamo zbog njih.

Nismo mi odustale, Rukometni savez je odustao od nas i Olimpijskih igara. Već posle Evropskog prvenstva u Danskoj je moralo da se menja, videlo se da ništa ne ide. To tamo je bilo upozorenje, ali mi nikoga nismo zanimale. Ja više ne mogu da ćutim i nadam se da će ovo da pomogne nekome nekada, zaključila je Dragana Cvijić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE