Crvena zvezda se pogubila u Morači, Budućnost deklasirala tim Dejana Radonjića

U derbi meču ABA lige Budućnost je deklasirala Crvenu zvezdu sa 83:63 i tako nanela i drugi poraz u sezoni timu iz Beograda.

Prvo poluvreme je u potpunosti pripalo Budućnosti. Očito je bilo da su u meč ušli sa više želje i u potpunosti pripremljeni u skladu sa važnošću meča. Dominirali su u ofanzivnom skoku posle kojeg su svaki put bili vrlo efikasni. Sa druge strane Crvena zvezda je, kao i u većem delu sezone, pojavljivala se u serijama.

Domaći su brzo imali dvocifenu prednost, koju su održavali većim delom prvog poluvremena. Ognjen Dobrić je trojkom smanji na 37:31, ali je tim Dejana Milojevića vrlo brzo ponovo uspostavio kontrolu i na poluvreme se odlazi sa 43:32.

Treći period je u početku bio totalni potop za crveno-bele. Budućnost je “sipala” sa svih strana i vrlo brzo je bilo preko 20 poena prednosti. Rutinski je Budućnost održavala tu prednosti na kraju je završen treći period sa 67:46.

Početkom četvrtog perioda domaćin je nastavio gde je stao, vrlo brzo su došli do 28 poena prednosti i tu su i stali. Crvena zvezda se mučila u napadu ali je uspela da spusti razliku na koliko toliko pristojni minus. Na kraju

Kod pobednika najefikasniji je bio Edžam sa 18 poena, Kobs sa 14, Ivanović 13. U Crvenoj zvezdi Volden 17 poena, Dobrić 15.

Oba tima imaju sada po 3 poraza i očekuje ih vrlo neizvesna završnica sezone za plasman u plej of.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLETI VISOKO I OSVAJAJ FREEBETOVE SVAKOG DANA!

Uz popularnu igru Super Heli u Meridianu te čekaju freebetovi svakodnevno sve do kraja aprila. Ako ste fanovi atipičnih igara,...

POVEZANE OBJAVE