Krasić u centru pažnje: Još nema zvaničnog predloga, ali ako je tačno voleo bih da pomognem

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Miloš Krasić, ponovo je u centru pažnje medija.

Ruski mediji preneli su informaciju da čelnici CSKA razmišljaju da jednu od administrativnih funkcija povere upravo Krasiću.

O tome sam saznao iz medija. Kao i o imenovanju Ivice Olića na mesto trenera, mene niko iz kluba nije pitao na tu temu. Ali ako je to zaista tako, ja sam veoma srećan, CSKA je moj omiljeni klub i ukoliko razmišljaju o meni, ja mogu da budem samo srećan, rekao je Krasić za Metaratings.ru.

Ivica Olić je veoma blizu preuzimanja “armejaca”.

Veoma sam srećan zbog njega, to je sjajan čovek i profesionalac. Znam ga mnogo godina, igrali smo zajedno u CSKA, u kontaktu smo. Mnogo je radio na sebi, ima sjajan karakter i veliko je ime svetskog fudbala. U CSKA rade na pravi način. Ali u klubu svi moraju da mu pomognu, dodao je Krasić.

Krasić je dodao i da je spreman da se vrati u CSKA ukoliko dobije poziv.

Šest najboljih godina proveo sam u CSKA, spreman sam da pomognem klubu u bilo kom svojstvu. Kao skaut ili na nekoj administrativnoj funkciji, uopšte nije važno. Ali moram da ponovim, za sada zvaničnog predloga još nije bilo, zaključio je Krasić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE