Senzacija godine: “Veštice” rastavile Juventus od Skudeta! [VIDEO]

Završene su već četiri utakmice 28. kola italijanske Serije A, ali će sve ostale ostati u senci pobede Benventa nad šampionom Juventusom, i to u Torinu!

Ništa “staroj dami” sada ne znači to što su dominirali tokom celog meča, što su uputili 23 udarca na gol gostiju i izveli 9 kornera, kada je Benevento samo jednom uputio loptu u okvir njihovog gola i stigao do tri boda. Trenutak odluke zbio se u 70. minutu. Veliku grešku napravio je Artur, čiji je poprečni pas presekao Argentinac Adolfo Gaih i preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora matirao Šćešnog. U preostalom vremenu igralo se pred golom gostiju, bilo je sijaset pokušaja, ali golman Montipo nije savladan. Sada Juventus ima deset bodova manje od vodećeg Intera i sva je prilika da će morati da se rastane od Skudeta koji je osvajao devet puta uzastopno, a ukupno 36 puta.

U popodnevnim mečevima višena su još dva minimalca. Lacio je lepim golom Adama Marušića odneo bodove sa teškog gostovanja u Udinama i sačuvao nadu da može ponovo u Ligu šampiona. Sergej Milinković-Savić igrao je ceo meč za goste, a i piše mu se asistencija kod gola Marušića.
Jedan gol bio je dovoljan Sampdoriji da pobedi Torino na svom “Luiđi Ferarisu”. Strelac odluke bio je Antonio Kandreva u 20. minutu meča. U ekipi Torina nije bilo Saše Lukića, koji je meč presedeo na klupi za rezervne igrače, zajedno sa golmanom Vanjom Milinovićem- Savićem.

U prvom meču dana Atalanta je dosta lako slavila u Veroni. Golovi su plai u finišu prvog dela, a strelci su bili Malinovski sa bele tačke i spretni Zapata. Za domaći tim u drugom poluvremenu igrali su Darko Lazović i Ivan Ilić. Tim iz Bergama učvrstio se na četvrtoj poziciji sa pet bodova više od Napolija i Rome koji se sastaju večeras.

Juventus – Benevento 0:1(0:0)
Gaih 70′

Udineze – Lacio 0:1(0:1)
Marušić 37′

Sampdorija – Torino 1:0(1:0)
Kandreva 25′

Verona – Atalanta 0:2(0:2)
Malinovski 33′(p), Zapata 42′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije,...

POVEZANE OBJAVE