Spektakularan okršaj Vest Hema i Arsenala u londonskom derbiju [VIDEO]

Vest Hem – Arsenal 3:3 (3:1)
Lingard 15′, Bouven 17′, Souček 32′ – Souček 38′(ag), Doson 61(ag)’, Lakazet 82′

Fantastičan meč odigrali su Vest Hem i Arsenal u zaostaloj utamici 29. kola engleske Premijer lige. “Čekićari” su vodili sa 3:0 posle nešto više od pola sata igre, ali nisu uspeli da sačuvaju pobedu koja bi im mnogo značila u pokušaju da se plasiraju u Ligu šampiona.

Golom Džesija Lingarda u 15. minutu domaćin je poveo, a samo dva minuta kasnije Vest Hem je prevario goste, na brzinu je izveden prekid i Bouven je iskosa sa desne strane savladao Lena. U 32. minutu već je bilo 3:0. Loptu je glavom zahvatio Majkl Antonio, a ona se od noge Součeka odbila u mrežu. Šest minuta posle gola, Tomas Souček je zatresao i sopstvenu mrežu. Šutirao je Lakazet, lopta je zakačila Čeha i promenila pravac.

U nastavku je takođe bilo izuzetno zanimljivo i to pred oba gola. Opet su domači postigli autogol, ovog puta nesrećni dobitnik bio je Doson koji je centaršut sa desne strane ubacio u mrežu svog golmana Fabijanskog. Imao je Vest Hem odličnu šansu da ponovo dođe do dva gola viška, sa nekoliko metara je Majkl Antonio pogodio stativu umesto prazne mreže u 77. minutu. Kazna je usledila kroz pet minuta, odličan centaršut Pepea Lakazet je glavom smestio iza leđa Fabijanskog.

Vest Hem je ostao na petom mestu, sada sa 49 bodova, dok je Arsenal na 42 na 9. poziciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE