Mogao bi biti pun pogodak! Inter za bagatelu dovodi ‘zaboravljenu’ zvezdu Liverpula

Inter će na leto na tržištu tražiti novog napadača, koji može biti verodostojna zamena Lukakuu, Lautaru i Sančezu.

Iako se mesecima pisalo da bi ‘Nerazzurri’ najradije doveli igrača koji već ima iskustvo igranja u Seriji A, poslednji natpisi “Calciomercata” otkrivaju suprotno.

Naime, Interu je ponuđen “zaboravljeni” napadač aktuelnog engleskog prvaka Liverpula i povremeni belgijski reprezentativac – Divok Oriđi.

Belgijanac ugovor s ‘Redsima’ ističe u junu 2024. godine, ali će definitivno na kraju ove sezone napustiti Enfild kako bi oživeo karijeru.

U Liverpulu je imao fantastične trenutke, pre svega pogodak u finalu Lige prvaka 2019. Totenhemu, ali već je neko vreme izgubio povjerenje Jirgena Klopa, koji mu je ove sezone pružio šansu u smo 536 minuta igre, razvučenih u 17 nastupa.

Iako je u godinama (25) kada bi trebao igrati najbolji fudbal svoje karijere, Oriđi je pao u zaborav, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Selektor Belgije Roberto Martinez jasno mu je dao do znanja da mora pronaći klub u kojem će igrati ako se želi ustaliti u nacionalnoj selekciji.

Italija je zemlja koja mu se sviđa, Liverpool će navodno tražiti 15 milijuna eura, što je prihvatljiva cifra, kao i njegova plata koja je nešto manja od 3 miliona evra neto po sezoni.

Oriđijevo dovođenje moglo bi se pokazati kao pun pogodak za Inter…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE