Nije samo Boston: Još dva kluba bi Bogdanovića!

Srpski košarkaša Bogdan Bogdanović mogao bi ubrzo da napusti Atlantu, svega četiri meseca po dolasku.

Boston Seltiksi su ga želeli i pre nego što je potpisao za Hokse, a sada je cilj Atlantin Džoš Kolins, pa bi Bogdanović trebalo da bude uključen u taj potencijalni trejd.

Osim Seltiksa, u redu za njegove usluge stoje Golden Stejt Voriorsi, koji uprkos izostanku Kleja Tompsona imaju solidne šanse da izbore plej-of. Mogao bi Bogdanović da donese napadačke opcije Stivu Keru, ali odbrana je njihov problem. Pitanje je i šta bi oni mogli i želeli da ponude. Treba podsetiti i na to da se Nemanja Bjelica nedavno spominjao kao potencijalno pojačanje ,,Voriorsa”.

Takođe, tu su i Los Anđeles Klipersi, ali među američkim medijima koji su plasirali ovu informaciju ne spominje da li je Bogdanović jedina želja ili bi došao u sklopu većeg trejda.

Bogdanović je u decembru potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara. Imao je nedavno problema sa povredom i vratio se pre nekoliko mečeva. Ove sezone, ima učinak od 9.5 poena po utakmici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Karlos Tevez završio u bolnici

Legendarni argentinski fudbaler Karlos Tevez nalazi se u bolnici u Buenos Ajresu. On je trener argentinskog kluba Independijentea, a sinoć...

POVEZANE OBJAVE