Pantelić privremeno predsednik, FSS zaseda posle kvalifikacionih utakmica

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će Marko Pantelić obavljati dužnost predsednika nakon ostavke Slaviše Kokeze.

Nekoliko sedmica spekulacija nakon privođenja Kokeze završilo se u ponedeljak u podne kada je FSS ostao bez predsednika. Presvlači se FSS, pa je tako, posle odlaska selektora Ljubiše Tumbakovića zbog nezadovoljavajućih rezultata, te sportskog direktora Vladimira Matijaševića, ,,opremu razdužio” i Slaviša Kokeza.

Na čelu FSS biće dosadašnji zamenik predsednika Marko Pantelić, a Izvršni odbor će zasedati ubrzo pošto se završi nadolazeći kvalifikacioni ciklus.

Fudbalski savez Srbije obaveštava javnost da je Slaviša Kokeza podneo ostavku na mesto predsednika saveza. U skladu sa članom 49 i članom 50 Statuta FSS, zamenik predsednika Marko Pantelić obavljaće dužnost predsednika do izbora novog predsednika FSS.

Na osnovu člana 46 stav 2 Statuta, zamenik predsednika će zakazati sednicu Izvršnog odbora u prvom raspoloživom terminu nakom utakmica kvalifikacija za SP 2022, kako bi bile donete odgovarajuće odluke o daljim koracima u radu Fudbalskog saveza Srbije – stoji u saopštenju FSS.

Za naslednika Slaviše Kokeze spominju se mnoga imena poput Zvezdana Terzića, kao i Nemanje Vidića, no, više će se znati u narednih nekoliko nedelja. Po svemu sudeći izbori će biti od maja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nađ potpuno iskren o sukobu sa Duljajem, otkrio i koje igrače bi želeo u Partizanu

Nedavno je Igor Duljan napustio mesto šefa stručnog štaba Partizana, a zamenio ga je dosadašnji prvi pomoćnik Albert Nađ....

POVEZANE OBJAVE