Trenerske rokade u gigantima: Real odabrao novog stratega, Zidan karijeru nastavlja u Italiji

Proslavljeni nemački trener Joakim Lew će nakon Evropskog prvenstva koje se održava ovog leta napustiti selektorsko mesto reprezentacije Nemačke nakon 15 godina.

“Pancere” je teško zamisliti bez njega na klupi, ali Lew je odlučio da je vreeme za novi korak u karijeri. Španski mediji javljaju kako iskusni stručnjak aktivno uči španski jezik kako bi bez ometanja mogao preuzeti Real Madrid.

Navodno je Zinedin Zidan odlučio napustiti ‘Kraljevski klub’ na kraju ove sezone, bez obzira na konačni ishod, a Florentino Perez kao njegovog idealnog nasljednika vidi osvajača Svetskog prvenstva 2014. godine.

Očigledno je ‘Zizu’ željan novih izazova, a kao najveći favorit za njegovo dovođenje ističe se najtrofejniji italijanski klub – Juventus.

Glasine da Andrea Pirlo napušta klupu Juventusa na kraju sezone počele su sve glasnije odzvanjati Italijom. Pirlo je seo na klupu Juvea na početku sezone, ali je razočarao ispadanjem u osmini finala Lige šampiona od Porta, a izvesno je da ‘Bianconeri’ neće osvojiti ni svoj 10. uzastopni ‘Scudetto’.

Zidane bi se tako mogao na leto vratiti u klub s kojim kao igrač nije uspeo osvojiti Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE