Defanzivac crno-belih iskren: Voleo bih novi ugovor i da pobedimo u derbiju!

FK Partizan prošle nedelje produžio je ugovore sa Sašom Zdjelarem i Bojanom Ostojićem, a iz kluba su najavili da to nije kraj nastavak saradnje. Kako se priča u Humskoj, na redu je i Ivan Obradović.

Ugovor mi ističe u junu. Ide sve kako treba, pa možda u skorije vreme sednem sa Upravom da pričamo o produžetku saradnje. Važno je da sve ide željenim tokom. Zadovoljan sam statusom. S obzirom na to da sam pre povratka u Humsku tokom dve godine odigrao ukupno možda deset utakmica i da sam imao turbulentniji period, moram da budem zadovoljan sadašnjim statusom s obzirom na to da sam već stigao do 15 nastupa. U klubu sam koji volim, ovde sam želeo da budem i veoma sam srećan. Voleo bih da budem što duže u Partizanu, ali to ne zavisi samo od mene. Trudim se da na terenu opravdam poverenje, a na Upravi i treneru je da vidi šta ćemo dalje, rekao je defanzivac za Partizan TV.

Obradović je u Partizan stigao u oktobru 2020. godine, na kraju prelaznog roka i kao slobodan igrač, po sopstvenoj želji, potpisao ugovor na deset meseci.

Bio sam četiri-pet meseci u Varšavi zbog korone, uhvatila me nostalgija i u razgovoru sa starijim sinom pitao sam ga: Grčka ili Partizan, nije hteo da čuje ni za šta drugo osim crno-belih, a to je bila i moja želja. Stvari su se namestile tako i iz drugog-trećeg pokušaja sam se vratio. Urošević i ja imamo zdravu konkurenciju. Guramo jedan drugog i možemo mnogo da naučimo kroz zajednički rad. On ima moju potpunu podršku, želim mu da, kao i do sad, svaki minut iskoristi na pravi način, napravi transfer i možda bude još srećniji, kazao je Obradović.

Večito pitanje za sve, može li klub do Evrope?

Dokle god se svako bude trudio i pružao najbolje od sebe bićemo veliki favoriti u svakoj utakmici i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Ove godine mora svašta da se izdešava, ne znam koliko je realno plasirati se u Ligu Evrope, ali se nadam da ćemo biti u Evropi, to je bitno, objasnio je fudbaler, pa prokomentarisao i derbi sa crveno-belima, koji se bliži.

Bilo bi dobro da pobedimo u derbiju, nije bitno s kojim rezultatomIzgubio sam jednom od Zvezde, to i možda poraz sa Anderlehtom od Briža, su najneprijatniji sureti koje sam izgubio, dva derbija. Sa druge strane po dobrom ću pamtiti debije u Partizanu i za reprezentaciju, kao i pobede u derbijima, to su utakmice koje neću nikad zaboraviti, kazao je Obradović.

Nije imao start iz snova po povratku u klub, međutim nakon priprema koje su usledile u pauzi između prvog i drugog dela sezone, Obradovć je pronašao i zaslužio svoje mesto u prvom timu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE