Irci imaju plan: Naši golmani pucaju od samopouzdanja, neke od odbrana na treninzima su neverovatne

Kapiten reprezentacije Republike Irske, Šejmus Kolman, optimista je pred duel sa Srbijom u sredu uveče na stadionu “Rajko Mitić”.

Iako će Stiven Keni biti bez nekoliko važnih povređenih igrača, poput Džona Igana, Džejmsa MekKartija i Konora Hurihejna, ostrvska reprezentacija doputovala je sa dosta optimizma u srpsku prestonicu.

Srbija je odlična ekipa, znamo da su bekovi dobri i brzi, a imaju igrače poput Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića tako da verujem da će i oni u meč ući sa namerom da ostvare dobar rezultat. Imamo plan, zaista se radujemo utakmici i biće sjajno ukoliko bi sa dobrim rezultatom krenuli prema Kataru, rekao je reprezentativac Republike Irske.

Kolman se vraća u nacionalni tim posle 10 utakmica.

Ne mogu da vam opišem koliko mi je sve ovo nedostajalo. Ne mogu ni da se setim kada sam poslednji put bio sa reprezentacijom i momcima iz ekipe i stručnog štaba. Taj osećaj oblačenja zelenog dresa je neverovatan.

Problem bi mogla da predstavlja i činjenica da će na golu početi čuvar mreže Bornmuta, Mark Travers, kome će ovo biti tek treća utakmica u nacionalnom timu.

Ono što sam video na treninzima me je potpuno zadovoljilo, nemam ni trunku sumnje u Marka. Naši golmani su puni samopouzdanja, a neke od obrana na treninzima su potpuno neverovatne, zaključio je kapiten Iraca.

Meč na stadionu “Rajko Mitić” na programu je u sredu od 20.45 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Baskonija povukla dres legenedarnog centra (VIDEO)

Košarkaški klub Baskonija, ili nekada Tau Keramika, poslednjih skoro tri decenije je iznedrila veliki broj vrhunskih košarkaša. Među prvima...

POVEZANE OBJAVE