Jokanović se oglasio: Vreme je za Evropu!

Prethodnih dana govorilo se o povratku Slaviše Jokanovića u Englesku. Šefild junajted praktično se pozdravio sa Premijer ligom i jasno je da će menadžer biti promenjen. Jedna od najvećih želja kluba je upravo Jokanović, koji trenutno vodi Al-Garafu, a oglasio se ovom prilikom za Sport klub.

Najviše me znaju u Engleskoj, prirodno. Zašto, ipak, ne uzeti u obzir i druge evropske opcije? Pričam hipotetički, a, šta će biti…O tom-potom. Lopta će me odvesti na Stari kontinent, to je moj cilj, nadam se i njen, izjavio je Jokanović.

Srpski stručnjak osvrnuo se i na reprezentaciju i novog selektora.

Želim Piksiju svu sreću ovoga sveta, kako njemu tako i izabranicima koje počev od srede, 24. marta, uvodi u planetarne kvalifikacije, raduj se Srbijo!Družili smo se godinama u reprezentaciji, često se viđali i kasnije, dolazio je u Englesku, posećivao treninge Votforda i Fulama, gledao utakmice na kojima sam komandovao sa klupe, izlazili smo na večere…Zaljubljenik u fudbal, izuzetno inteligentan, rečit, harizmatičan čovek. Prava osoba za posao koji je nedavno prihvatio, prokomentarisao je on, osvrnuvši se njegove igračke dane.

A, kakav je igrač bio? Jedan od najboljih svih vremena u zemlji koja se zvala Jugoslavija. U trenerskom naletu, između angažmana u Japanu i Kini bio blizu transfera u Englesku, znam dobro kakav je profesionalac i da ni minut nije gubio otkad je potpisao ugovor sa FS Srbije, analizirao je i naše i protivničke igrače, za svaku varijantu se pripremao…Šest treninga, tri utakmice. Za početak. Srećno, prijatelju, zaključio je Jokanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA PRAGU SU FINALA LŠ: Borusija saopštila vest, rastanak sa Markom Rojsom!

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su PSŽ sa 1:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Obezbedili su praktično i učešće u...

POVEZANE OBJAVE