Poruka iz Slovenije: Svaka čast Partizanu na ovih 16 pobeda, Stanojević je izuzetan trener, ali Zvezda će biti šampion

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Vujadin Savić, trenutno nastupa za Olimpiju iz Ljubljane, ali prati sva dešavanja u bivšem klubu.

Savić nema dilemu, crveno-beli će odbraniti titulu prvaka Srbije.

Ako bih rekao da sam 100 odsto siguran u titulu, onda bi se ovi drugi javili sa nekim lošim komentarima. Zvezda ima devet bodova prednosti, ali ima još utakmica do kraja. Mada, mislim da stvarno ima mnogo kvalitetniji tim od Partizana, iako su oni u poslednje vreme, na čelu sa Saletom Stanojevićem, koji je izuzetan trener, vezali 16 pobeda. Svaka im čast na tome, ali ipak ovo je velika bodovna prednost da bi mogla da se stigne do kraja šampionata. Zvezda će biti šampion, to je ono što očekujem i što bih voleo da se desi, rekao je Savić za Meridianbet sport.

Ukoliko mu profesionalne obaveze dozvole najavio je i dolazak na proslavu titule.

Ako budem mogao zbog profesionalnih obaveza – sigurno ću biti tu. Mada, pitanje je koliko će i kakvu proslavu ova situacija oko korone dozvoliti, ali gde god da sam – titulu proslavljam na svoj način, jasan je Vujadin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE