SPREMA SE “RAT”: Dva najtrofejnija kluba Evrope žele Dušana Vlahovića!

Poznato je da će srpski reprezentativac Dušan Vlahović biti zvezda predstojećeg prelaznog roka. Nema sumnje da će preći u nekog od velikana evropskog fudbala, a kako stoje stvari biće to pravi “rat” za potpis mladog srpskog napadača.

Od ranije je poznato da usnuli div, koji se polako budi, Milan želi centarfora Fiorentine. Sedmostruki prvak Evrope želi naslednika Zlatana Ibrahimovića koji će verovatno još jednu sezonu odigrati pre odlaska u penziju. Kako stvari stoje, neće osvojiti titlu šampiona Italije u ovoj sezoni, ali će se gotovo sigurno vratiti u Ligu šampiona.

Ipak, neće biti lako operativcu “rosonera” Paolo Maldiniju da obezbedi taj transfer jer se u igru uključio i niko drugi do – Real Madrid.

Italijanski “Korijere delo Sport” piše da je već uspostavljen kontakt sa predstavnicima srpskog igrača, ostaje da se vidi hoće li “kraljevski klub” u napadu upariti njega i Jovića, koji je trenutno na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Vlahović je ove sezone u Fiorentini postigao 12 golova, a bio je i strečlac za reprezentaciju Srbije u prvom meču kvalifikacija protiv Republike Irske, koji je završen pobedom “orlova” 3:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE