Radonjić: Previše primljenih poena u prvoj deonici

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kazao je da je loša odbrana u prvoj četvrtini duela sa CSKA u Moksvi umnogome rešila krajnji ishod meča.

Zvezda je ubedljivo izgubila u Rusiji od aktuelnog evropskog prvaka sa 87:72. Nekoliko puta su dolazili na jednocifrenu razliku, ali ni u jednom momentu CSKA nije bio ugrožen. To se dogodilo ponajviše zahvaljujući sjajnoj prvoj četvrtini koju je odigrala ekipa Dimitrisa Itudisa, što je priznao i strateg gostiju Dejan Radonjić.

Čestitao bih CSKA na pobedi. Bili smo veoma mlaki na početku utakmice. U prvih deset minuta postigli su 31 poen – previše. Posle toga bilo je bolje, ali u drugoj četvrtini su imali dosta ofanzivnih skokova. Kontrolisali su utakmicu i zasluženo su pobedili – istakao je Radonjić.

On je naveo da će preostale tri utakmice u Evroligi, Zvezda iskoristiti kako bi se prirpemala za važne mečeve u ABA ligi.

– Preostale utakmice ćemo iskoristiti kako bismo igrali što bolje, davaćemo naš maksimum. Imamo motivaciju da se borimo na terenu uprkos tome što imamo gust raspored – istakao je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE