Zvezda zaboravlja na Budućnost: Crveno-beli napadaju CSKA

Mnogo uspona i padova imala je Crvena zvezda ove sezone, ali baš kada smo pomislili da će dobra forma potrajati, usledio je debakl u Podgorici.

Rivalitet između Crvene zvezde i Budućnosti traje već nekoliko godina i po pravilu gledamo veliku borbu na terenu, ali ovog puta nije bilo tako. Činilo se da postoji samo jedan tim na parketu u “Morači”, ali

Zvezda ipak nema mnogo vremena za tugovanje.
Rane će moći da zaleči već u Moskvi i to protiv višestrukog evropskog prvaka, ekipe CSKA. I njihovi dueli se dobro pamte, umela je četa Dejana Radonjića da skine skalp favorizovanom ruskom timu, a to je poslednji put uradila pre samo nekoliko meseci.

Iako je jasno da je Zvezda izgubila sve šanse u Evroligi, nema sumje da će crveno-beli dati sve od sebe da se vrate na pobednički kolosek. Ako verujete u njih, imamo sjajnu vest za vas.

Samo jednim klikom možete pružiti podršku srpskom timu i istovremeno zaraditi ozbiljan novac. Kako?

Za početak, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a potom okušajte svoju sreću.

Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i novac je spreman za korišćenje. Takođe, nemojte zaboraviti da je tu i fantastičan bonus na broj odigranih parova – i to do 2000 odsto, a s obzirom na sjajne evroligaške utakmice, ne sumnjamo da ćete znati kako da ga iskoristite.

Dakle, vas čeka pravi spektakl, a šta čeka košarkaše Crvene zvezde? Čeka ih Majk Džejms, Daniel Heket, Nikola Milutinov i dobro poznato ime – Dimitris Itudis.

Međutim, slagali bismo ako bismo rekli da Zvezda nema svoje adute. Tu je, pre svih, Dejan Radonjić, koji će verovatno “utegnuti” odbranu svog tima, što i jeste njegov zaštitni znak.

Takođe, navijači veruju da će se Džordan Lojd iskupiti za nešto slabiju partiju protiv Budućnosti, a to znači samo jedno – moraće da zatrpa koš CSKA.

Da li će u tome i uspeti – ostaje da vidimo, a do tada kompletnu ponudu klađenja možete pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE