Kecmanović posle velike borbe izborio drugo kolo Majamija

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Majamiju pošto je savladao Britanca Lijama Broudija sa 2:1 (7:5 6:7(5) 6:1).

Nije bilo lako, ali na kraju je osmeh bio na licu mladog srpskog igrača. Kecmanović je posle dvoipočasovnog duela savladao 158. igrača sveta.

Kada je došao do 4:1 i pritom spasio šest brejk lopti, slutilo je na to da će Broudi ipak sačuvati prednost brejka i doći do osvajanja prvog seta. Ipak, Kecmanović je u narednom servis gemu rivala uspeo da dođe do željenog brejka, dopustivši mu samo jedan poen.

Uspeo je Kecmanović na preokrene, iako je izgubio još jedan servis gem. Odmah je uzvratio i došao do vođstva. Dobro je počeo srpski teniser drugi set pošto je na startu brejknuo rivala, ali ga nije trijumfalno završio. Taj-brejk je odlučivao i za nijansu je bio bolji Broudi.

Sa dva brejka u trećem setu, Kecmanović je ubedljivo došao do pobede u tom delu igre i posle iscrpljujućeg duela izborio plasman sa 35. teniserom planete Adrijanom Manarinom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE