Milojević: Mogli smo jednom, možemo i drugi put da pobedimo

Budućnost je izgubila od Monaka u Stožicama, pa će se odlučujuća utakmica igrati u Monaku za plasman u polufinale. Trener Budućnosti Dejan Milojević optimističan je pred naredni duel.

Bili smo loši u napadu, promašili smo mnogo zicera. Imali smo šansu u poslednjoj četvrtini, ali smo i tada promašili neke otvorene šuteve i zicere koje ne bi trebalo. Rival je imao i 20 skokova u napadu, to je previše. Monako je zasluženo slavio, čestitam mom prijatelju Zvezdanu Mitroviću. Posle prve utakmice sam rekao da nije gotovo, da je samo 1-0. Nije gotovo ni sada kada je 1-1. Kada smo mogli da pobedimo jednom, možemo i drugi put, kazao je trener Budućnosti.

Strateg Monaka Zvezdan Mitrović zadovoljan je igrom svog tima, ali ne želi da se previše opušta.

Sada je 1-1, to je ono što smo hteli. Zadovoljan sam kako smo igrali, kakvu smo energiju imali. Mnogo bolje smo gradili koš, bili smo mnogo sigurniji u skoku i to je razlika u odnosu na prvu utakmicu. Ovo ne znači ništa. Prednost domaćeg terena u ovako vanrednim situacijama ne znači mnogo i spremamo se za majstoricu. Do tog duela ćemo i Budućnost i mi imati obaveze u prvenstvu. Jedino što žalim je što se ovaj meč nije igrao u Podgorici, mom rodnom gradu, zaključio je Mitrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE