NASTAVLJA SE “SEČA” TRENERA: Treći šef struke u superligašu

Na prste jedne ruke može da se prebroji broj klubova u Superligi koji nisu promenili trenera ove sezone.

Veliki broj klubova ima već trećeg trenera u sezoni, a tom “klubu” se priključila i Inđija.

Naime, uprava kluba je odlučila da smeni Dejana Čelara, koji je na klupi sedeo od oktobra, kada je zamenio Bratislava Živkovića.

Žao mi je što nisam završio ugovor do kraja. Uveren sam da bi ostavio Inđiju u ligi i to sam sebi postavio kao najvažniji prioritet. S druge strane, klub je doneo odluku i ja je poštujem. Ponosan sam na odnos koji smo izgradili, hvala im na profesionalnosti i posvećenosti. Zahvalan sam i mom izuzetnom stručnom štabu, svim ljudima iz kluba posebno predsedniku Draganu Pilipoviću i sportskom direktoru Ivanu Ivoviću, kao i gradonačelniku Vladimiru Gaku. Uz želju da Inđija pobeđuje i ostane u eliti pozdravljam sve navijače kluba čija se podrška osećala, iako im je zbog pandemije bio uskraćen dolazak na utakmice, rekao je Čelar.

Kako prenose mediji, najbliži klupi Inđije je Goran Milojević koji je ove sezone predvodio OFK Bačku.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana trenerskim poslom bavi se od 2001, s klupe je vodio Železnik, Rudar iz Pljevalja, Radnički iz Obrenovca, Smederevo, špansku Meridu, Košice, Atletiko Baleares, Rozenborg, BSK iz Borče, Mladost iz Podgorice, Ermis sa Kipra, Mornar, Filipine i OFK Bačku.

Kada se sve ovo sagleda deluje nestvarno da bi u Srbiji uspelo da se primeni pravilo koje su uveli u Brazilu u zaštitu trenerske profesije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Zvezdi se vraća preko potreban igrač!

Fudbalere Crvene zvezde, nakon što su ostvarili dve važne pobede u uzastopnim Večitim derbijima protiv Partizana, očekuje duel sa...

POVEZANE OBJAVE