Radonjić: Imamo malo vremena, FMP je podigao formu

Košarkaši Crvene zvezde i FMP-a odmeriće snage u 23. kolu ABA lige.

Meč je na programu u subotu od 19 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a trener crveno-belih Dejan Radonjić kao najveći problem ističe nedostatak vremena za pripremu ovog meča.

Ekipa FMP-a ima svoj kvalitet i pokazala ga je pobedama u poslednjim kolima. Iskusna ekipa sa nekoliko talentovanih mladih igrača. Imaju svoje ambicije, i dalje i takmičarski cilj u ligi. Sa promenom trenera i dolaskom trojice igraca ovo je drugačiji tim koji je podigao formu. Mi imamo malo vremena da se spremimo za ovu utakmicu u ritmu u kome smo, ali ćemo ga iskoristiti koliko god je moguće da se pripremimo za ovaj meč, rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić je naglasio da je u završnici regularnog dela sezone svaki meč od velikog značaja.

Svaki meč u završnici ABA lige je sada izuzetno važan. Dobro poznajemo ekipu FMP-a, međutim, dolaskom novog trenera i trojice igrača ovo je tim koji je dobio dodatni kvalitet i igra dobro. Mi u ovakvom ritmu bez obzira na sve, moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa velikom energijom, jer će ekipa FMP-a koja uz nekoliko mladih igrača ima i preko potrebno iskustvo znati da iskoristi svaki naš pad u igri, izjavio je Dobrić.

Posle utakmice sa “panterima” Crvenu zvezdu očekuje još jedno duplo kolo u Evroligi, a na programu su mečevi protiv Armanija i Makabija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poraz Međedovića na startu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu. On je poražen od...

POVEZANE OBJAVE