Crvena zvezda razigrana protiv FMP-a, ubedljiva pobeda ekipe Dejana Radonjića

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu u meču 23. kola ABA lige protiv FMP-a sa 101:71 . Posle ovog kola Crvena zvezda ima skor 18-3, dok je FMP na 8-13.

Prvo poluvreme proteklo je u efikasnoj košarci na obe strane. Crvena zvezda je imala vođstvo od samog starta kada je napravila 10:2, ali do sredine druge etvrtine FMP nije dozvoljaovao da se crveno-beli odvoje na neku osetniju prednost.

Ipak, na nekih 3 minuta pre kraja poluvremena već je bilo 56:36, a do kraja poluvremena se nastavilo sa efikasnom igrom i konačno je bilo 63:47.

Drugo poluvreme ekipa Dejana Radonjića je značajno podigla nivo odbrane i primili su svega 4 poena za 10 minuta treće četvrtine. S druge strane, i FMP je u odbrani bio daleko čvršći, međutim prednost se podizala do 80:51 posle trideset minuta igre.

U četvrtom periodu igralo se u sličnom ritmu, a Crvena zvezda je brzo napravila više od 30 poena prednosti koje je čuvala do kraja meča, za konačnih 101:71.

Najefikasniji u Crvenoj zvezdi je bio Lojd sa 18 poena, Dobrić je postigao 14, Noko 13, a Davidovac 12.

Kod gostiju Nemanja Nenadić je bio jedini dvocifren sa 20 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja kiksnula u borbi za Ligu šampiona, Salemakers neverovatnim golom spasao bod (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom terenu protiv Udinezea, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1. Tako je ovogodišnja senzacija...

POVEZANE OBJAVE