HRABRO U LET “ORLOVI” – Srbija spremila zamku za Portugal

Dani prolaze, a priča o meču Srbija – Irska i dalje ne jenjava. Uoči prve utakmice na kvalifikacijama za SP 2022. godine očekivanja su bila velika.

“Orlovi” su imali podršku javnosti, navijači su bili optimisti, a igrači raspoloženi da pokažu sav kvalitet koji poseduju.


Ipak, kako to obično biva kod nas, kada visoko poletimo, obavezno dođe udarac koji nas obori na zemlju. A ovaj je stigao vrlo brzo i to u 18. minutu, kada je posle centaršuta sa leve strane Irska povela golom Alana Brauna.


Šamar realnosti pogodio je tada sve navijače kraj malih ekrana, ali eto onog inata i “ludila” što dobro zna da proradi kod svakog Srbina, kada ga otpišete – Vlahović za 1:1, pa Piksijeve maestralne izmene koje su promenile tok meča – Mitrović sa dva fantastična gola doneo je pobedu našoj reprezentaciji.
Nažalost, nije moglo bez drame, te je pred kraj Kolins iskoristio lošu komunikaciju između naših fudbalera i lako smestio loptu u mrežu za konačnih 3:2.


Što se kaže prvi mačići se u vodu bacaju. Igra je bila klimava, ali je na kraju bitno da je novi selektor Dragan Stojković upisao prva tri boda na klupi Srbije.


Važna pobeda, još važnija lekcija i opomena pred meč sa Portugalom, gde bi eventualna pobeda mogla da promeni dalji tok kvalifikacija i olakša nam put u Katar.
Iako je slavio na meču protiv Azerbejdžana (1:0), prvak Evrope nije zablistao na startu kvalifikacija. Očekivalo se da će pobeda biti mnogo ubedljivija.

Ovakav ishod ostavlja nam prostor da razmišljamo pozitivno i od naših fudbalera očekujemo da će pružiti maksimum kako bi upisali još jednu pobedu i nova tri boda.
Vlahović je pokazao da je gladan golova, a Mitrović ima priliku da uđe u istoriju i pretekne slavnog Bobeka! A ako se po jutru dan poznaje – imamo čemu da se nadamo i zato je važno da u svakom novom izazovu budemo uz naše “Orlove”.


Zbog toga smo odlučili da vas malo počastimo i dodatno zagrejemo.
Večeras od 20.45 Srbija dočekuje Portugal i zato odmah OVDE preuzmite 1.500 RSD za online klađenje i sastavite NAVIJAČKI TIKET bez uslova!

Samo JEDAN KLIK dovoljan je i novac će se odmah naći na vašem bonus računu, spreman za korišćenje.
Zabavite se i uživajte u najboljoj sportskoj ponudi i ubedljivo najvećim kvotama na svetu.


Posebno zanimljiv podatak pred večerašnji meč – svih 11 međusobnih duela naše selekcije i aktuelnog prvaka Evrope završeno je gol-gol, pa eto predloga i za kladioničare šta da odigraju, a mi jedva čekamo da vidimo kakvu je zamku Piksi spremio za Portugalce.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODMAH NAKON PORAZA: PAO reagovao oštrim saopštenjem!

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Napravili ogroman brejk 91:87 koji im praktično garantuje...

POVEZANE OBJAVE