Jovanović: Krajnji rezultat nije odraz igre oba tima

Trener košarkaša Mega Soccerbeta Vladimir Jovanović smatra da je njegova ekipa mogla i da pobedi Partizan u nedeljnom okršaju 23. kola ABA lige.

Smenjivale su se dve ekipe nekoliko puta u vođstvu. Više puta su i jedni i drugi bili u serijama, ali ključna je bila ona u poslednjem minutu kada je Jaramaz sa sedam uzastopnih poena doneo pobedu Partizanu (98:88).

– Rekao bih da je pre svega bila dobra utakmica. I sa naše i sa strane Partizana. Ne bih rekao da je krajnji rezultat odraz igre i jednog i drugog tima u toku meča. Nešto čega bismo se pribojavali, to se i obistinilo. Kontrolisali smo njihov skok u napadu u pojedinim delovima utakmice, kao i kontranapad, a u isto vreme smo imali kontrolu našeg napada i ne izgubljene lopte smo imali jako dobar meč – započeo je Jovanović.

On smatra da su problemi sa faulovima u koje su ušli njegovi igrači umnogome krojio sudbinu ovog meča. Kazalon je rano završio meč, baš kao i Matković.

– U tim delovima utakmice gde su oni skokom uspevali da dođu do novog poseda, gde su neretko u prvoj i poslednjoj četvrtini završavali šutem za tri poena, mi smo izgubili ritam. Igrači koji nose glavne uloge u odbrani, ušli su previše brzo u faulove. Takav je bio kriterijum. Čini mi se da je u jednom trenutku, recimo polovinom treće četvrtine, pet igrača imalo tri lične greške, što je mnogo na ovu rotaciju koju posedujemo… Čestitke mojoj ekipi na dobroj utakmici – naveo je Jovanović.

Foto: KK Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAĆE UPAMĆENO: Zvezda Lejkersa u neočekivanom izdanju tokom utakmice (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su LA Lejkerse sa 112:105 na gostujućem terenu u NBA plej-ofu. Poveli sa 3:0 i već u...

POVEZANE OBJAVE