Ronaldo: Osećamo se kao da je oštećena čitava nacija

Kapiten portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo nije mogao da sakrije frustraciju nakon jučerašnjeg meča i remija sa Srbijom u Beogradu (2:2).

Napadač Juventusa je u 93. minutu iskoristio grešku Dmitrovića i gađao u praznu mrežu, ali je Stefan Mitrović intervenisao, a potom još jednom fantastično blokirao Bernarda Silvu. Portugalci su smatrali da je lopta završila u golu, što se ispostavilo kao tačnim kada se pogleda usporen snimak, međutim, video-tehnologije nema u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pa je odluka sudije Makelija ostala konačna.

Ronaldo je demonstrativno napustio teren odmah potom, bacivši kapitensku traku na travnjak stadiona ,,Rajko Mitić”. Portugalci su uputili i žalbu UEFA, ali i FIFA povodom ovog slučaja tražeći da se holandski arbitar Makeli kazni.

Biti kapiten reprezentacije Portugalije je jedan od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Dajem i daću uvek sve za svoju zemlju, to se nikada neće promeniti. Ali, postoje teška vremena sa kojima se suočavamo. Posebno kada osetite da je ceo jedan narod oštećen. Podižemo glave i suočavamo se sa narednim izazovima – naveo je Ronaldo na društvenim mrežama.

Portugalci, baš kao i Srbija, imaju četiri boda u ovoj grupi, a iza je Luksemburg sa tri poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Makabijeva savršena partija za plej-of

Košarkaši Makabija ubedljivo su savladali Baskoniju 113:85 u plej-inu Evrolige. Tim iz Izraela će tako kao sedmoplasirani tim plej-of...

POVEZANE OBJAVE