Stefan Mitrović: Nije prešla!

Štoper reprezentacije Srbije Stefan Mitrović, jedan od junaka remija protiv Portugalije, smatra da lopta nije završila u golu pre njegovog starta, te da nisu prezadovoljni rezultatom.

Intervencijama Mitrovića na gol-liniji, Srbija je preživela dve sjajne prilike Portugalaca koji su ipak mogli da odu iz Beograda sa tri boda u džepu. Kristijana Ronalda je odluka sudije Makelija razljutila, ali Mitrović smatra da razloga za njegovo nezadovoljstvo nema.

On ima svoje viđenje, može da bude ljut, a ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju srećni zbog rezultata, izvukli smo bod. Nismo prezadovoljni, jer smo išli na pobedu – rekao je Stefan Mitrović.

Ključ plasmana na Svetsko prvenstvo u Katar, prema rečima Stefana Mitrovića, jesu bodovi protiv slavijih timova.

Primili smo dva jeftina gola. Znali smo da tranziciju moramo da izbacimo iz njihove igre, ali to nismo uspeli u prvom poluvremenu. Pokazali smo hrabrost i da smo najbolji kada je najteže. Veoma sam ponosan na ekipi. Sad ne smemo sve ovo da uprskamo, nego hladne glave da odemo u Azerbejdžan. Ekipa koja bude uzimala bodove protiv slabijih će ići na Svetsko prvenstvo – istakao je Mitrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASIO SE I HANGA: Mislim da je sezona gotova!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet putovaće u podgoricu na duel ABA lige sa Studentskim centrom. Crveno-beli vode sa 1:0 u četvrtfinalnoj...

POVEZANE OBJAVE