Bajern u problemu, ispred Robertovog imena upitnik pred Pari Sen Žermen

Napadač Bajern Minhena Robert Levandovski mogao bi da propusti prvi susret četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom zbog povrede.

Sjajni Levandovski se povredio u utakmici reprezentacije Poljske minulog vikenda, a tamošnji Savez saopštio je da selektor Paulo Sousa neće moći da računa na njegove usluge protiv Engleske u sredu. Povreda kolena je u pitanju, ali nije ozbiljnije prirode. Ipak, veliko je pitanje hoće li Leva moći dovoljno da se oporavi do 7. aprila, kada Bajern očekuje duel sa Pari Sen Žermenom.

– Lečenje ove vrste povrede obično traje između pet i sedam dana. Kao rezultat toga, Robert će se vratiti u klub, gde će nastaviti sa daljom rehabilitacijom – stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Poljske.

Ne treba trošiti reči na to koliko je Levandovski bitan za sastav Hansija Flika. Na 36 utakmica ove sezone, izuzetni napadač postigao je čak 42 gola i zabeležio osam asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA LI VAM SE DOPADA? Ovo je dres Srbije za Evropsko prvenstvo

Proizvođač sportske opreme "Puma" je na svojim društvenim mrežama objavio izgled novog dresa fudbalske reprezentacije Srbije. Dres je crvene boje...

POVEZANE OBJAVE