,,Čović je jedan od najboljih plejmejkera lige”

U utorak, 30. marta KK Borac dočekuje FMP u okviru 18, odloženog kola ABA lige.

Uprkos lošim rezultatim, Borac i dalje ima šansu da izbori ABA ligu, a stvari mu olakšavaju loše igra i Cibone i Zadra, koji su takođe blizu dna tabele.

Nadam se da će igrači odreagovati kako treba nakon poraza od Igokee i Zadra, pa da ćemo negativan niz prekinuti novom pobedom, kazao je trener Čačana za klupski sajt.

On se dotakao i narednog protivnika.

FMP je dobra ekipa, predvođena jednim od najboljih plejmejkera lige Filipom Čovićem, kao i Nemanjom Nenadićem, još jednim odličnim košarkašem. Zajedno čine spoj mladosti i iskustva. Naravno, tu nije kraj, jer FMP ima dosta dobrih igrača u rotaciji. U svom rosteru ima neke od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji. Sve u svemu, imamo veliko poštovanje prema protivniku, izjavio je trener Borca.

Šef struke Borca smatra da će biti dobar meč u subotu popodne.

Očekujem da će biti dobra utakmica. Šteta što nema publike, ponovo moram da naglasim, jer mislim da bi ovo bio derbi donjeg dela tabele. FMP dobro poznajemo, igrali smo i u pripremnom periodu, kao i na početku lige. Doduše, oni su malo menjali tim, kao i trenere, ali verujem da nema puno nepoznanica, zaključio je Marinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Borusija brani minimalac u Parizu (VIDEO)

U prvom meču drugog polufinalnog duela u Ligi šampiona, fudbaleri Borusije Dortmund su savladali na Vestfalenu PSŽ 1:0. Jedini gol...

POVEZANE OBJAVE