Jokiću srpski okršaj, timska igra Nagetsa protiv Atlante [VIDEO]

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Atlanta Hokse u svojoj ,,Bol bol areni” sa 126:102 u noći između nedelje i ponedeljka.

Okršaj srpskih reprezentativaca Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića pripao je centru iz Sombora, a meč je obeležio i debi Arona Gordona u dresu Nagetsa.

Rezultatski, bilo je neizvsno sve do sredine druge deonice, da bi Denver potpuno preuzeo kontrolu. Ušli su u seriju igrači Majka Melouna i pred kraj imali i prednost od 33 poena! Sve to, došlo je zahvaljujući sjajnoj timskoj igri. Prva petorka Denvera je kompletno bila dvocifrena. Porter, Marej, Gordon, Jokić i Barton su odigrali sjajno, a pridružio im se i najefikasniji igrač domaćih Džamajkl Grin, koji je sa klupe postigao 20 poena.

Nikola Jokić je zabeležio dabl-dabl sa 16 poena, 10 skokova i osam asistencija, a duple brojke upisao je i Porter sa 15 poena i 10 skokova.

Bogdan Bogdanović na suparničkoj strani nije imao veče za pamćenje, pa pored poraza, ne može da se pohvali zavidnim košgeterskim učinkom. On je meč završio sa devet poena, dok je najefikasniji akter duela bio njegov saigrač Tre Jang.

Toronto Reptors – Portland Trajlblejzers 117:122
Denver Nagets – Atlanta Hoks 126:102
LA Lejkers – Orlando Medžik 96:93

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE