Piksi: Ekstremno teška utakmica, ali na dobrom smo putu

Selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković na konferenciji za novinare pred sutrašnji meč sa Azerbejdžanom, izjavio da njegov tim očekuje težak duel.

Sa igračima još nisam pričao o utakmici, večeras ću, ali oni su dovoljno pametni da shvate da ne postoji nijedna laka utakmica, bez obzira na ime protivnika. Naravno, od mene će dobiti sve informacije potrebne za ovakvu utakmicu, za koju smatram da će biti ekstremno teška, protiv ekstremno teškog protivnika. Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima, istakao je Piksi.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić objasnio je da je svak utakmica podjednako važna.

Bitno je da Azerbejdžan da shvatimo isto kao Irsku i Portugaliju. Možda Portugalija ima veći individualni kvalitet, ali neće nam biti lakše. Moramo da izađemo skoncentrisano, motiva nam ne nedostaje, uvek je tako kad se igra za svoju zemlju. I najbitnije je što shvatamo da neće biti lako, istakao je Đuričić.

Utakmica trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal između Azerbejdžana i Srbije igra se u utorak od 18 sati u Bakuu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović: Cilj je medalja na Olimpijskim igrama!

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović po ispadanju njegovog tima iz plej-ina NBA lige i završetka sezone, istakao je da se...

POVEZANE OBJAVE