Radonjić pred Armani: Daćemo maksimum iako nemamo rezulatski imperativ

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa ići da se nadigrava sa Armanijem iz Milana uprkos tome što nemaju rezultatski imperativ.

Zvezda je svu pažnju usmerila ka ABA ligi, ali se neće lako predati protiv Armanija, kaže Radonjić. S druge strane, Italijani žele pobedu u svojoj borbi za plej-of.

U izuzetno nagomilanom rasporedu sledi nam dupli program i utakmice sa Armanijem i Makabijem. Prva koja nas očekuje već u utorak je protiv Milana ekipe koja je tokom sezone pokazala svoj veliki kvalitet. Imaju u svojim redovima proverene igrače u borbi za visok plasman u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Međutim, u preostalim utakmicama Evrolige, bez obzira što nemamo rezultatski imperativ, želimo da damo sve od sebe i pokažemo svoj maksimum – rekao je trener crveno-belih.

Lengston Hol nakon brojnih problema i povrede, pa Covida-19, polako hvata ritam nakon duge pauze.

Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe. Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadogradjen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije. Nije nam lako, utakmice se ređaju kao na traci a mečevi sa Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi. Međutim, naše je da se borimo, bez obzira što nemamo pritisak rezultata, ali želimo da ostavimo dobar utisak u završnici lige u kojoj smo imali brojne izazove i probleme tokom ove sezone – rekao je Hol.

U toku ove nedelje crveno-beli će igrati tri teške utakmice, već u četvrtak stiže Makabi, a onda sledi put u Ljubljanu protiv Cedevite Olimpije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE