EVROLIGA: Debakl Crvene zvezde od Olimpije

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli ubedljiv poraz u Beogradu od Olimpije iz Milana 72:93 . Bio je to 22. poraz crveno-belih ove sezone.

Od samog starta meča bilo je jasno da na terenu postoji samo jedan tim, a to je Olimpija iz Milana. Sa vođstvom od 11:0 u prvih 5 minuta meča gosti iz Italije su stekli prednost koju su ljubomorno čuvali do kraja meča.

Etore Mesina je kombinovanom odbranom pravio probleme napadu Crvene zvezde koji je bio oslabljen neigranjen Korija Voldena. Prilazili su Beograđani više puta na razliku koja je davala nadu da bi moglo doći do preokreta, ali to nije bilo moguće. Olimpija je bila prejaka.

Na poluvremenu rezultat je bio 36:47.

Drugi deo utakmice je bio kao iz košmara za izabranike Dejana Radonjića. Prednost tima iz Milana je svakog trenutka sve više rasla i išla je na plus 25 sredinom treće četvrtine. Tu se do kraja trećeg perioda igralo koš za koš, tako da se na odmor otišlo sa 51:75.

U poslednjih 10 minuta nastavilo se tamo gde se stalo. Olimpija je prednost dizala i do 29 razlike i utakmica je bila revijalnog karaktera. Na kraju 72:93 za goste.

Najefikasniji kod Crvene zvezde bio je Lojd sa 22 i Dobrić 14. Kod gostiju Panter 23, Šilds i Ledej po 14 dok je Hajns dao 11.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE